Koupit za 2000 Kč

Vydavatel: Tvořivá škola

Kategorie: Psychologie a sociologie

Rok vydání: 2021

Velikost knihy: 665,33 MB

ISBN: 978-80-88246-86-2

Poslední aktualizace: 18. 7. 2023

Formát knihy: mKniha

Systemické konstelace II.

Autor:
Čeněk Rosecký

Prožíváte v životě více bolesti než lásky? Trápí vás samota nebo toxické vztahy?

Pak je tu pro vás 2. část video knihy Systemické konstelace aneb jak odhodit zátěž a žít spokojený život. Pomůže Vám snadno pochopit základní příčiny vašich potíží. Odhalí Vám síly a zákonitosti, které tyto pocity určují a předá jednoduchý a praktický návod, jak toto základní nastavení změnit. Každý má šanci začít se v životě cítit spokojený a šťastný.

Obsah video kurzu: rozvíjí a prohlubuje první část kurzu Jak si nedělat zbytečné potíže. Obsahuje informace o silách, které působí skrytě v rámci působení našich rodových liniích a potažmo v naší duši. A také o zákonitostech, které determinují to, jak se cítíme v rámci našich partnerských vztahů.

Druhá část kurzu Systemických konstelací předkládá:
– Informace o zapleteních, zraněních a emocích, které si neseme z našich rodů a praktický návod jak tyto energie přijmout a transformovat.
– Individuální vnitřní konstelaci vedou formou řízeného transu, zaměřenou na přijetí otce a matky a vytvoření zdravého postoje k nim.
– Poznání o tom, co nejvíce podvědomě determinuje naše partnerské vztahy, jak s tím naložit a dosáhnout spokojeného partnerství.
– Informace o struktuře, silách a zákonitostech lidské duše podle A. Wittemanna, autora programu Individuální systemiky.

Kurz čerpá z poznatků, které v rámci své 40 leté praxe nashromáždili terapeuti Bert Hellinger a jeho kolegové Wilfred Nelles a Arthoo Wittemann. A rovněž zkušenosti autora videokurzu ze dvou komplexních výcviků systemických konstelací (Institut systemických konstelací J. Bhagata Zeilhofera; Rodinná poradna Igora Pavelčáka), a následné 12 leté praxe rodinného terapeuta a lektora systemických konstelací.

"Moudrost je poznání řádu a pokora je jeho přijetí." B. Hellinger


První část kurzu: Systemické konstelace I. - jak si nedělat zbytečné potíže

Knihu najdete v aplikaci, která je ke stažení zdarma.