Read extract Buy for 388 CZK

Publisher: Nakladatelství Polyglot, spol. s r.o.

Category: Polyglot

Release date: 2021

Book size: 1,53 GB

ISBN: 978-80-88277-00-2

Last update: 21. 9. 2022

Book format: mBook

Passt schon! 3 interaktiv

Author:
Doris Dusilová, Vladimíra Kolocová, Thomas Haupenthal

Pro práci s interaktivní učebnicí potřebujete mít nainstalovaný program Publi (dostupný pro operační systémy Windows a macOS) a program ActivInspire (Windows, macOS).
Passt schon! 3 interaktiv je multimediální verze učebnice němčiny Passt schon! 3 na úrovni A2 podle SERR. Obsahuje všechny oddíly tištěné verze učebnice a integrovaného pracovního sešitu včetně všech audiozvuků. Vybraná cvičení jsou navíc zpracovaná interaktivním způsobem a nabízejí další možnosti práce v digitálním prostředí. K těmto cvičením jsou k dispozici všechna řešení a transkripce poslechových textů.
Učebnice němčiny Passt schon! systematicky připravuje studenty již od 1. dílu na maturitní zkoušku z německého jazyka. Učebnice nabízí současná, zajímavá témata, obsahuje živý, aktuální jazyk, atraktivní texty a reálie. Učební soubor Passt schon! systematicky rozvíjí, procvičuje a opakuje slovní zásobu a gramatiku, nacvičuje všechny řečové dovednosti. Studenti jistě ocení velké množství poslechových cvičení včetně pestré škály cvičení na slovní zásobu a gramatiku. Celým učebním souborem provází studenty bohatý obrazový materiál.
Časově omezená licence na 18 měsíců.

To read the publication,
download a free app
for all devices and platforms