Podrobná příručka uživatele pro práci s programem Steinberg Cubase 11
Číst ukázku Koupit za 590 Kč

Vydavatel: Code Creator, s.r.o.

Kategorie: Hudba

Rok vydání: 2021

Velikost knihy: 41,12 MB

ISBN: 978-80-88246-83-1

Poslední aktualizace: 13. 7. 2023

Formát knihy: mKniha

Podrobná příručka uživatele pro práci s programem Steinberg Cubase 11

Autor:
Pavel Kappler

Podrobná příručka CUBASE 11 je určená jak pro začátečníky, tak mírně pokročilé i profesionály.
Pro ty, kteří se chtějí od začátku naučit nahrávat, editovat, mixovat a mástrovat v populárním programu CUBASE, anebo své znalosti a dovednosti prohloubit a vylepšit.

Obsahuje vyčerpávajících 1200 stran, kde najdete popsané a logicky vysvětlené všechny činnosti a operace spojené s CUBASE 11: nastavení vašeho systému a propojení audia, okno projektu a správu projektu, správu stop, party a eventy, přehrávání a transport, způsoby nahrávání, kvantizování MIDI a audia, přechody, prolínačky a obálky, jak pracovat se stopou aranžmá, funkce transpozice, značky, mixážní konsoli s VCA fadery, režií (Control Room), měřáky a hlasitosti, audio efekty ad. přímé offline zpracování, algoritmy Time Stretch a Pitch Shift, audio funkce, editor sample, kontrolní body – tzv. hitpointy, sesouhlasení audia s tempem, editování výšky a časové korekce pomocí, dolaďování pomocí funkce VariAudio, editor audio part, stopy sampleru, nářadí pool, mediaBay a rack media, surround zvuk, automatizaci, VST nástroje, instalování a správu VST plug-in, rychlé ovládací prvky stopy, vše o MIDI: MIDI reálové parametry a MIDI efekty, MIDI funkce i MIDI editory, výrazové mapy, akordové funkce a akordové pady, logical editor, editování tempa a časového předznamenání, prohlížeč projektu, renderování audia a MIDI, jak exportovat smíchaná audia, synchronizaci, VST System Link, práci s videem, vyměňování souborů s ostatními aplikacemi, ReWire, klávesové příkazy, předvolby ad.

Látka je logicky probírána od základních stěžejních věcí až po dílčí detaily.
Příručka obsahuje stovky obrázků s popiskami, postupy činností s jejich výsledkem a odkazy na související termíny a činnosti.
Při hledání a orientaci vám rovněž pomůže slovníček s překladem anglických termínů.

Knihu najdete v aplikaci, která je ke stažení zdarma.