Číst ukázku Koupit za 1500 Kč

Vydavatel: Tvořivá škola

Kategorie: Psychologie a sociologie

Rok vydání: 2021

Velikost knihy: 439,54 MB

ISBN: 978-80-88246-85-5

Poslední aktualizace: 18. 7. 2023

Formát knihy: mKniha

Systemické konstelace I.

Autor:
Čeněk Rosecký

Cítíte se smutní, opuštění, zklamaní nebo se zlobíte? Máte fyzické nebo emoční problémy? Nevycházíte s penězi? Nenaplňuje vás vaše práce? Ať už je váš symptom jakýkoliv, mám pro vás řešení.

Tato video kniha vám jasně a jednoduše ukáže skutečné příčiny vašich potíží. Již samotné jejich zvědomení vám přinese velkou úlevu, klid, mír, pocit smysluplnosti a především tolik potřebný nadhled… a pak se může stát zázrak.

Obsah video kurzu: obsahuje informace o zákonitostech, které působí na všech úrovních našeho života a určují, co a jak se v našich životech děje. Toto poznání se zatím na školách neučí a jen velmi málo lidí ho dosud dokázalo rozpoznat a integrovat do života. O to cennější jsou informace v tomto kurzu obsažené.

Základní kurz Systemických konstelací Vám předkládá:
– Informace o silách a zákonitostech, které působí v našem podvědomí, o tom, jak utvářejí naše životy, a co s tím můžeme dělat.
– Ucelený soubor zkušeností, které v rámci své 40 leté praxe nashromáždil německý systemický terapeut Bert Hellinger a jeho kolega Wilfred Nelles.
– Poznatky autora videokurzu ze dvou komplexních výcviků systemických konstelací a následné 12 leté praxe terapeuta a lektora systemických konstelací.

„Dokud nezvědomíme nevědomé, bude to určovat naše životy a my tomu budeme říkat osud.“ C. G. Jung


Druhá část kurzu: Systemické konstelace II. - jak odhodit zátěž a žít spokojený život

Knihu najdete v aplikaci, která je ke stažení zdarma.