Číst

Vydavatel: Backstage Books

Kategorie: Nakladatelství

Rok vydání: 2014

Velikost knihy: 8,08 MB

ISBN: 978‒80‒88049‒04‒3

Poslední aktualizace: 25. 1. 2024

Formát knihy: PDF

Průvodce začínajícího mimoškoláka

Autor:
Johana Kapošváryová

Průvodce začínajícího mimoškoláka tvoří výběr toho nejlepšího obsahu, který jsme za více jak 18 měsíců naší činnosti přeložili a publikovali. V Mimo školu se zaměřujeme především na mladé lidi ve věku 1830. Tato ekniha je proto především určena pro ně, i když poučit se z ní mohou starší i mladší čtenáři. Proč jsme ji vůbec vytvořili?
Potřeba publikovat soubor myšlenek s námi byla od začátku. Životní, vzdělávací a kariérní problémy mladých se totiž pořád opakují a tak jsme celkem rychle došli k tomu, že se začala opakovat naše doporučení. A protože vycházíme především ze zahraničních zdrojů, začali jsme překládat články, které mluvily k tisícům našich čtenářů. Co naše články dosud nezvládly bylo předat myšlenky a znalosti v uceleném souboru, který odpovídá na mnoho otázek současně.
Právě proto jsme vytvořili eknihu, kterou právě čteš. V jednotlivých kapitolách se seznámíš s tipy a triky k sebevzdělávání ve škole i mimo ni. Budování kariéry, ale také zvládnutí bouřlivých dvacátých let života a otázky k osobnímu rozvoji – i to v knížce najdeš. Přemýšlíš nad tím, jak si užít výšku a dostat z ní co nejvíc? Jak naplno využít mladé roky života, nakopnout svou kariéru, ale zároveň si naplno užívat života? A víš vlastně, co chceš v životě dělat? Jaká je tvá práce snů a kam vůbec směřuješ? To všechno jsou závažné otázky, na které ti nedáme jasnou odpověď. Ale pomůžeme ti položit si tyto otázky jednodušeji a nabídneme ti konkrétní rady a tipy, které ti pomohou vydat se směrem kupředu.

Knihu najdete v aplikaci, která je ke stažení zdarma.